Happy Gospel

“Alle kan være med – og det var alle!”

Borgerkirkens gospelkor

Syng gospel, mærk glæden boble og mød nye mennesker. Kom med i gospelkor!

Gospelkoret “Happy Gospel” startede i august 2018,  men du er velkommen til at starte i koret når det passer dig.

Her kan du opleve glæde, gejst og stor energi i et varmt fællesskab. At synge i et gospelkor er livsbekræftende som få ting her i livet. Så kom med, og mærk glæden brede sig.

Alle kan være med! Og det var ALLE 🙂

Koret ledes af Betina Munk Toft-Jensen, der er dirigent og sanger. Ved klaveret sidder Nikolaj Kirkegaard Munk, som er en erfaring pianist i flere gospelkor.

Praktisk info:
– Øveaftner er onsdage i ulige uger kl. 19-21
– Prisen er kun 300 kr. pr. halvår
– Ingen tilmelding Kom hvis du har lyst til at være med! Du kan GRATIS prøve det af de første to gange, og mærke om det er noget for dig. Lækkert, ik’?

– Øveaftner foregår i Borgerkirken, Kastaniehøjvej 4, 8600 Silkeborg

– Har du spørgsmål, kan du skrive til happygospel@borgerkirken.dk

Happy Gospel giver koncerter forskellige steder i løbet af året. Det er bl.a. i Bilernes Hus, på Asger Jorn Museet og ved gospelgudstjenester i Borgerkirken.

Fra Happy Gospels julekoncert i Bilernes Hus 2023